Piškotki
Naša spletna stran uporablja nekatere piškotke, ki so nujni za delovanje naše strani. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete TUKAJ
S klikom se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Galex zelen
Galex zelen

Izberi filtre
Zadnji ogledani artikli

    Politika zasebnosti

    1. Uvodno

    Namen naše politike zasebnosti je seznanitev kupcev, potencialnih kupcev ali obiskovalcev spletne strani www.galex.si z nameni in pravno podlago obdelave osebnih podatkov s strani družbe Galex, proizvodnja in promet s Farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.d., Tišinska ulica 29g, 9000 MURSKA SOBOTA (v nadaljevanju: ponudnik / upravljavec ), v skladu s Uredbo (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov in konvencijami Sveta Evrope (ETS št. 108, ETS št.181, ETS št. 185, ETS št. 189)) ter nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT, Ur. l. RS, št. 96/09 in 19/15).

    Ta politika zasebnosti velja za vsakega uporabnika spletnega mesta www.galex.si za celotno spletno stran ter za vse njegove sestavne dele in podstrani in za vsako osebo, ki podjetju posreduje svoje osebne podatke v kakršnikoli obliki.

    Z aktivno privolitvijo in/ali z nadaljnjo uporabo spletnega mesta www.galex.si uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te politike.

    Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta po spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami. 

    2. Osnovni pojmi

    Upravljavec spletne strani www.galex.si: je družba Galex, proizvodnja in promet s Farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.d., Tišinska ulica 29g, 9000 MURSKA SOBOTA, ki se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani ter vseh oseb, ki bodo na kakršen koli način družbi posredovali osebne podatke.

    Uporabnik spletne strani www.galex.si: je vsaka fizična in/ali pravna oseba, ki uporablja oziroma obišče spletno stran www.galex.si. Ta politika velja za uporabnika, ko prvič obišče spletno mesto in pri vseh kasnejših obiskih.

    Osebni podatek: pomeni katerokoli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom. Določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto tega posameznika (npr. ime in priimek, telefonska številka, IP naslov, biometrični podatki ipd.).

    Obdelava: pomeni vsako dejanje ali niz dejanj, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki ali nizi osebnih podatkov z avtomatiziranimi sredstvi ali brez njih, kot je zbiranje, beleženje, urejanje, strukturiranje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklic, vpogled, uporaba, razkritje s posredovanjem, razširjanje ali drugačno omogočanje dostopa, prilagajanje ali kombiniranje, omejevanje, izbris ali uničenje. Osebne podatke zbiramo na podlagi soglasja, pogodbe in / zakona. 

    3. Obdelava osebnih podatkov

    Po naši spletni strani lahko brskate anonimno, razen, če se prostovoljno odločite, da nam posredujete osebne podatke. V primeru, da se odločite za posredovanje informacij preko spletnega obrazca, bomo te informacije uporabili le za izpolnitev vaše zahteve izražene v obrazcu.

    Ponudnik o uporabnikih spletne strani www.galex.si zbira naslednje podatke:

    1.  Obrazec »Povpraševanje«:

    Na naši spletni strani je mogoče preko spletnega obrazca stopiti v stik z nami z namenom povpraševanja po storitvah ali posredovanja morebitnih vprašanj na elektronski naslov. Prav tako je mogoče stopiti v stik z nami direktno preko elektronske ali navadne pošte oziroma s pomočjo telekomunikacijskih virov.

    Ko v našem spletnem obrazcu izpolnite zahtevo za povpraševanje, pripombe ali vprašanja  je potrebno obvezno izpolniti polja:

    Na podlagi tega obrazca obdelujemo tudi: datum, uro in vsebino poštne ali e-mail komunikacije, datum, uro in trajanje telefonskih klicev (arhiv komunikacije) ter morebitne druge podatke, ki jih uporabnik sam prostovoljno posreduje družbi.

    Prav tako je potrebno izrecno potrditi strinjanje in seznanitev s tem, da ste s tem, ko ste nam posredovali sporočilo (povpraševanje, pripombe ali vprašanje) preko kontaktnega obrazca in vpisali svoje podatke izrazili strinjanje in zavedanje, da se bodo vaši podatki (ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka) za namen vodenja evidence strank ter zagotavljanja korektne komunikacije hranili v naši bazi 2 leti po tem, ko ste nam kontaktni obrazec posredovali in da ste seznanjeni, da lahko kadarkoli od nas zahtevate, da vaše podatke izbrišemo. Če ne boste označili, da soglašate s politiko zasebnosti, vaše povpraševanje na elektronski naslov ne bo uspešno posredovano.

    Vaše osebne podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo na vaše povpraševanje oziroma vprašanje, ki se nanaša na naše storitve oz. prodajni program. Podatke, ki jih boste vpisali v spletni obrazec, obdelujemo le, če je to nujno za naše poslovanje in shranjevanje. 

    2.  E-novice:

    Ob izpolnjevanju obrazca za prijavo na e-novice morate označiti, da soglašate, da upravljavec podatkov vaš naslov elektronske pošte uporablja za namene obveščanja o novostih ter vsebinah z naše spletne strani, ter, da ste seznanjeni s tem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete.

    Če ne boste označili, da z navedenim soglašate, upravljavec podatkov ne bo pošiljal obvestil na vaš elektronski naslov, niti ne bo zbiral ali obdeloval vašega naslova elektronske pošte. Upravljavec podatkov namreč za prijavo na novice uporablja strogi sistem predhodne odobritve uporabe e-naslova (t. i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.

    Ob prijavi na e-novice tako obdelujemo naslednje podatke:   

    Vaše podatke bomo hranili le znotraj časa, ko boste naročeni na našo storitev elektronskega obveščanja. Po preteku tega obdobja bodo podatki se bodo podatki ustrezno izbrisali. Vašo izjavo oziroma privolitev za posredovanje e-novic lahko tudi kadarkoli prekličete preko kontaktnega obrazca.

    3. V primeru prijave na razpisano delovno mesto ali v kolikor nam sami posredujete prošnjo za zaposlitev, obdelujemo naslednje osebne podatke:

    Zbiramo lahko vaše osebne podatke, kot so ime in priimek, naslov in kontaktni podatki. Primeri virov, od koder lahko črpamo osebne podatke, so naslednji:

    Z vašim izrecnim predhodnim pisnim soglasjem lahko opravimo preverjanje preteklosti, in sicer z upoštevanjem zaščitnih ukrepov, ki jih določa veljavna zakonodaja.  

    4.  Drugi osebni podatki:

    Kadar obiščete našo spletno stran, vaša naprava in brskalnik samodejno razkrijeta določene informacije (kot so vrsta naprave, operacijski sistem, vrsta brskalnika, nastavitve brskalnika, IP-naslov, nastavitve jezika, datum in ura povezovanja s spletnim mestom ter druge tehnične informacije o komuniciranju, čas zadrževanja na posamezni strani, število obiskanih strani, skupni čas obiska spletnega mesta, opravljene nastavitve na spletnem mestu), od katerih nekatere pomenijo osebne podatke.

    Ponudnik obdeluje IP naslove naprav, preko katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Ponudnik na spletnem portalu uporablja »piškotke«, po katerih prepoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov, kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

    Obdelava osebnih podatkov mladoletnih oseb:

    Vsebina in storitve naše spletne strani www.galex.si so namenjeni uporabnikom, starejšim od 18 let. V kolikor pridobimo informacijo, da je posameznik, mlajši od 18 let, prostovoljno dal osebne podatke na www.galex.si, za katerega se izkaže, da je mlajši od 18 let, te podatke izbrišemo iz naših aktivnih podatkovnih baz.

    Seznanjenost z obdelavo osebnih podatkov:

    Pred posredovanjem osebnih podatkov je vsak uporabnik spletne strani seznanjen z našo Politiko zasebnosti ter jasno poučen o posameznih namenih zbiranja osebnih podatkov ter o uporabnikovih pravicah iz te politike. 

    4. Namen obdelave podatkov

    Pred posredovanjem osebnih podatkov je vsak uporabnik spletne strani seznanjen z našo Politiko zasebnosti ter jasno poučen o posameznih namenih zbiranja osebnih podatkov ter o uporabnikovih pravicah iz te politike.

    V skladu s prejšnjim odstavkom, osebne podatke uporabljamo:

    Osebne podatke in kontaktne informacije ponudnik uporablja le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Vedno vas bomo predhodno obvestili o zbiranju osebnih podatkov in o namenu zbiranja. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

    Ko družba GALEX d.d. zbira vaše osebne podatke, storimo vse razumno potrebno, da vas obvestimo o tem, katere osebne podatke zbiramo, o namenih, za katere jih zbiramo in te podatke uporabimo le za navedene primarne ali povezane sekundarne namene.

    5. Posredovanje podatkov

    Družba GALEX d.d. se zavezuje, da ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja posredovala osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke udeleženca oz. uporabnika razen, če, bi od njega to zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu ali za potrebe za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi (kar pomeni, da se osebni podatki razkrijejo vsaki ustrezni osebi, organu pregona ali sodišču, v obsegu, ki je potreben za uveljavitev, izvajanje ali obrambo zakonskih pravic ter vsaki ustrezni osebi po uradni dolžnosti v namene preprečevanja, preiskave, odkrivanja ali pregon kaznivih dejanj ali izvajanje kazenskih sankcij, vključno z zaščito pred grožnjami za javno varnost oziroma preprečevanjem takih groženj).

    Vaše osebne podatke lahko razkrijemo: 

    6. Varstvo podatkov in čas hrambe

    Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov. Ponudnik varstvo osebnih podatkov zagotavlja v skladu s to politiko in z zahtevami za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa zakonodaja Republike Slovenije in Splošna Uredba GDPR.

    Uporabnik je seznanjen in soglaša, da ponudnik njegove podatke hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih trajno izbriše ali učinkovito anonimizira, tako da določenega podatka ni več mogoče povezati z določenim uporabnikom.

    Obdelava osebnih podatkov znotraj družbe GALEX d.d. poteka v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter Splošno Uredbo GDPR na sledečih pravnih podlagah: 

    7. Pravice uporabnikov po GDPR

    Kot uporabnik našega spletnega mesta ste tako seznanjeni, da lahko kadarkoli zahtevate, da vam pristojni v družbi GALEX d.d.:

    Kot uporabnik našega spletnega mesta ste seznanjeni z dejstvom, da imate v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter Splošno Uredbo GDPR še sledeče pravice:

    Te pravice vas ne odvežejo obveznosti, ki jih imate po Splošnih pogojih oziroma jih ima do vas sklenjena pogodba z družbo GALEX d.d..

    Uporabnik lahko kadarkoli zahteva, pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave osebnih podatkov, in sicer po e-pošti na naslov info@galex.si ali pisno na naslov GALEX, proizvodnja in promet s Farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.d., Tišinska ulica 29g, 9000 MURSKA SOBOTA. 

    8. Prijava / odjava na e-novice

    Ne e-novice ponudnika se lahko prijavijo fizične osebe, ki želijo prejemati e-novice iz prodajnega programa družbe GALEX d.d. Uporabnik odda prijavo na prejemanje e-novic na spletni strani družbe GALEX d.d., www.galex.si

    Ob prijavi na e-novice uporabnik vpiše svoj elektronski naslov.

    Uporabnik, ki se je prijavil na e-novice :

    Namen zbiranja in hranjenja podatkov namenjenih za e-novice

    Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, ter obveščanje o aktivnostih, ponudbi vse iz prodajnega programa ponudnika - iz področja zdravega življenja, kozmetike in dodatkov k prehrani.

    Osebne podatke hranimo v računalniški obliki, ki so varno shranjene in zaščitene v šifrirani obliki (geslo). Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

    Odjava od e-novic

    Uporabnik se lahko odjavi od prejemanja e-novic kadarkoli. Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@galex.si ali pa klikne »odjava« v že prejetih e-novicah ponudnika.

    Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika ter jih še eno leto hranili v posebni bazi odjav od prejemanja e-novic, in sicer zaradi zagotovitve pravic in obveznosti iz Splošne Uredb GDPR.

    9. Izključitev odgovornosti

    Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki bi uporabniku nastala, ker je ponudniku posredoval napačne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika. Upravljavec spletnega mesta www.galex.si vljudno prosi uporabnike, ki se ne strinjajo s to politiko ali njenimi spremembami ali dopolnitvami, da zapustijo spletno mesto in ga tudi v bodoče ne uporabljajo več.

     

    Galex bel

    Podatki

     

    Kontakt

    Galex d.d.
    Tišinska ulica 29G
    9000 Murska Sobota

      02 5213510

    Novice

     
     
    InMaster shop 2017 ©