Piškotki
Naša spletna stran uporablja nekatere piškotke, ki so nujni za delovanje naše strani. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete TUKAJ
S klikom se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Galex zelen
Galex zelen

Izberi filtre

Zeliščni čaji Galex

Čaji, kot nam jih je podarila narava

Galex ponuja skrbno izbrano linijo zeliščnih in galenskih čajev z le najbolj kakovostnimi sestavinami.
Pakirani so v t.i. razsipnem stanju, brez čajnih vrečk. Čaji v razsipnem stanju namreč postajajo vedno bolj priljubljena izbira med ljubitelji tega zdravega napitka. Pri čajih v razsipnem stanju se uporablja le visoko kakovostne sestavine. Pri čaju v razsipnem stanju se ohrani več pozitivnih učinkovin zelišč, predvsem antioksidantov. Čaj, pripravljen s sestavinami, ki niso sekljane in drobljene, ima intenzivnejši okus in aromo. Sestavine čaja v razsipnem stanju so veliko bolj sveže.

Visoko kvalitetne sestavine omogočajo, da lahko iz ene merice čaj pripravite trikrat. In ker je pitje čaja vendarle obred, je prav, da je ta obred obenem tudi vir zdravja in zadovoljstva.

Zadnji ogledani artikli

  Zgodba o štorklji Štefi

  V prelestni deželi za sedmimi planjavami, v kraljestvu dobrega kralja Ruma, ljudje in živali živijo v sožitju. Pomagajo si, ko je hudo in radostno klepetajo, ko nimajo nič drugega za početi. Tam živi tudi štorklja Štefka, ki jo v kraljestvu kličejo kar Štefi.

  Štefi je ljudem in živalim v kraljestvu znana kot nosilka zdravja. Leta nad ozelenelimi planjavami in išče cvetlice, zeli in poganjke, ki vsem naokoli pomagajo pri teh in onih težavah. Medved Remi večkrat potoži, da ga zvija po trebuhu, ker je preveč pojedel, mizar Tine pa je bolj nerodne sorte in mu Štefi ničkolikokrat lajša boleče prste, kadar s kladivom zgreši žebelj.

  Ko je nekega dne Štefi na pomoč poklicala mala Jala, pa je Štefi hitro vedela, da samo cvetke in zeli ne bodo dovolj. Jala je tožila in jadikovala, a nič, kar je imela Štefi v svoji vrečki zdravilnih pripomočkov ni pomagalo.

  Ostalo je le eno - Štefi je segla globoko v culjico in na plan potegnila prečudovito, sijočo kapljico. Kot zdravilka, je štorklja Štefka vedno imela pri sebi sam vir zdravja. Kapljico, v kateri se je skrivalo znanje in moč vseh zdravilcev pred njo. Ponudila jo je Jali in ta je nemudoma zaužila, nato pa v trenutku zasijala kot sonce. Polna zdravja in veselja je Jala objela Štefi in se ji pričela zahvaljevati.

  Štefi pa jo je le potrepljala in tiho rekla: "Hvala tebi, deklica. Tvoje zdravje in zdravje vseh v kraljestvu je namreč moj največji navdih."

  Galex bel

  Podatki

   

  Kontakt

  Galex d.o.o.
  Tišinska ulica 29G
  9000 Murska Sobota

    02 5213510

  Novice

   
   
  InMaster shop 2017 ©