Piškotki
Naša spletna stran uporablja nekatere piškotke, ki so nujni za delovanje naše strani. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete TUKAJ
S klikom se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Galex zelen
Galex zelen

Izberi filtre

Zeliščni čaji Galex

Čaji, kot nam jih je podarila narava

Galex ponuja skrbno izbrano linijo zeliščnih in galenskih čajev z le najbolj kakovostnimi sestavinami.
Pakirani so v t.i. razsipnem stanju, brez čajnih vrečk. Čaji v razsipnem stanju namreč postajajo vedno bolj priljubljena izbira med ljubitelji tega zdravega napitka. Pri čajih v razsipnem stanju se uporablja le visoko kakovostne sestavine. Pri čaju v razsipnem stanju se ohrani več pozitivnih učinkovin zelišč, predvsem antioksidantov. Čaj, pripravljen s sestavinami, ki niso sekljane in drobljene, ima intenzivnejši okus in aromo. Sestavine čaja v razsipnem stanju so veliko bolj sveže.

Visoko kvalitetne sestavine omogočajo, da lahko iz ene merice čaj pripravite trikrat. In ker je pitje čaja vendarle obred, je prav, da je ta obred obenem tudi vir zdravja in zadovoljstva.

Zadnji ogledani artikli

  Obvestilo

  Murska Sobota, 21.12.2018

  Preoblikovanje družbe Galex, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi, d.d. v Galex, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o. (skrajšana firma: Galex d.o.o.) in vpis v register družbe z omejeno odgovornostjo

  Na podlagi sklepa skupščine Galex d.d. z dne 14.12.2018 je bil sprejet sklep o preoblikovanju družbe Galex iz delniške družbe v družbo z omejeno odgovornostjo. Z vpisom sklepa v sodni register, dne 19.12.2018, bo družba na trgu nastopala kot družba z omejeno odgovornostjo in ne več kot delniška družba.


  Firma družbe z omejeno odgovornostjo bo: Galex, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o. . Skrajšana firma družbe bo: Galex d.o.o. . Sedež družbe, poslovni naslov, davčna številka, matična številka ter TR ostajajo nespremenjeni. Direktorica družbe ostaja Simona Škerjanec.


  Družba Galex d.o.o. je po preoblikovanju univerzalni pravni naslednik družbe Galex d.d. in bo po preoblikovanju nadaljevala z vsemi dejavnostmi, za katere je bila registrirana kot delniška družba, kar pomeni, da vse podpisane in trenutno veljavne pogodbe še naprej ostajajo v veljavi, pod pogoji, kakršni so bili dogovorjeni na dan sklenitve pogodb.

  Več informacij:
  Email: info@galex.si
  Tel.: (02) 521 35 10

   

  Galex bel

  Podatki

   

  Kontakt

  Galex d.o.o.
  Tišinska ulica 29G
  9000 Murska Sobota

    02 5213510

  Novice

   
   
  InMaster shop 2017 ©