Piškotki
Naša spletna stran uporablja nekatere piškotke, ki so nujni za delovanje naše strani. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete TUKAJ
S klikom se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Galex zelen
Galex zelen

Izberi filtre
Zadnji ogledani artikli

  Piškotki

  Temeljna pravna podlaga, ki velja na območju RS in, ki ureja »piškotke« je Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1; (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17).
  Upravljavec »piškotkov« je družba GALEX, d.o.o., Tišinska ulica 29g, 9000 MURSKA SOBOTA (v nadaljevanju: upravljavec / ponudnik), ki je hkrati tudi upravljavec spletnega mesta: www.galex.si .

  Ponudnik na spletnem mestu uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki), ki so male besedilne datoteke, katere večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

  Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je bolj učinkovito in prijetno.

  Piškotki ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre.
  Ponudnik na spletnem mestu uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča nekaterim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih).
  Kadar obiščete našo spletno stran, vaša naprava in brskalnik samodejno razkrijeta določene informacije (kot so vrsta naprave, operacijski sistem, vrsta brskalnika, nastavitve brskalnika, IP-naslov, nastavitve jezika, datum in ura povezovanja s spletnim mestom ter druge tehnične informacije o komuniciranju, čas zadrževanja na posamezni strani, število obiskanih strani, skupni čas obiska spletnega mesta, opravljene nastavitve na spletnem mestu), od katerih nekatere pomenijo osebne podatke.

  Ponudnik obdeluje IP naslove naprav, preko katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Ponudnik na spletnem portalu uporablja »piškotke«, po katerih prepoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov, kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

  Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

  Tehnično nujno potrebne piškotke

  Določeni piškotki so nujno potrebni za delovanje spletne strani. Brez njih ni možno voditi vaše seje. Teh piškotkov ni možno izklopiti.

  Ime piškotka Trajanje Opis
  PHPSESSID za čas brskanja po strani  Skrbi za pravilno delovanje spletne strani

  Podatkov, zbranih s pomočjo lastnih piškotkov ne posredujemo tretjim osebam.

  Vaša zasebnost in uporaba piškotkov

  Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Vse spremembe lahko urejate v nastavitvah vašega brskalnika.

  Opozarjamo vas, da v primeru izklopa piškotkov vse funkcionalnosti spletnih strani morda ne bodo delovale enako učinkovito, opozorilo o uporabi piškotkov se bo prikazalo ob vsakem obisku, dolgoročno pa bo to vplivalo na vašo slabšo uporabniško izkušnjo.

   

   

  Galex bel

  Podatki

   

  Kontakt

  Galex d.o.o.
  Tišinska ulica 29G
  9000 Murska Sobota

    02 5213510

  Novice

   
   
  InMaster shop 2017 ©