Piškotki
Naša spletna stran uporablja nekatere piškotke, ki so nujni za delovanje naše strani. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete TUKAJ
S klikom se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Galex zelen
Galex zelen

Izberi filtre
Zadnji ogledani artikli
  Cerumenol Galex 10 ml
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: cca. 2 - 10 dni
  Dostava: 5,00 €
  Način plačila: po povzetju, po predračunu...
  Garancija: Ni garancije

  Cerumenol Galex 10 ml

  611092-SL-1
  Opis

  Kaj je CERUMENOL GALEX in za kaj ga uporabljamo

  CERUMENOL GALEX je medicinski pripomoček, ki vsebuje raztopino natrijevega karbonata. Natrijev karbonat ima blago kavstično delovanje, mehča in raztaplja ušesno maslo (cerumen).
  CERUMENOL GALEX uporabljamo za učinkovito raztapljanje zamaškov iz ušesnega masla, za preprečevanje njihovega nastanka ter redno higieno ušes.
  Ušesno maslo ali cerumen je normalno prisotno v vsakem sluhovodu in v normalnih okoliščinah čisti in varuje uho. Cerumen je rumenkast izloček, je netopen v vodi, na zraku pa se sčasoma strdi. Praviloma se iz sluhovoda izloča sam. Težave se pojavijo, kadar je izločanje ušesnega masla prekomerno ali njegovo odstranjevanje nezadostno ali nepravilno. Več težav lahko nastopi poleti, ker je pogostejše kopanje, plavanje in potapljanje. Voda tako zaide v ušesa, zaradi česar lahko ušesno maslo nabrekne in zamaši sluhovod.

  Kaj morate vedeti, preden boste uporabili CERUMENOL GALEX

  CERUMENOL GALEX ne smete uporabljati pri znani preobčutljivosti za katerokoli sestavino izdelka, pri predrtem bobniču in pri ušesnih okužbah ter vnetjih.

  Kako uporabljati CERUMENOL GALEX

  Plastenko pred uporabo pretresite in ogrejte na primerno temperaturo, do 40 °C. Najbolje je, da plastenko potopite v toplo vodo. Glavo nagnite na stran, uhelj nežno povlecite nazaj in navzgor in počasi vkapljajte 5-10 kapljic v uho. Bazo uhlja nežno zmasirajte, da se kapljice porazdelijo. Pustite delovati nekaj minut, nato glavo zravnajte, da raztopina in izločki iztečejo in obrišite uho. Postopek lahko ponovite do 3 krat na dan.
  V kolikor se kljub uporabi raztopine CERUMENOL GALEX ušesno maslo ni izločilo je potreben pregled pri zdravniku, ki se običajno odloči za izpiranje ušes. Če ste predhodno uporabljali raztopino CERUMENOL GALEX, bo izpiranje lažje in učinkovitejše.

  Možni neželeni učinki
  Neželeni učinki niso znani.
  Če opazite katerikoli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

  SESTAVA
  1 g raztopine vsebuje 21,67 mg natrijevega karbonata monohidrata (Natrii carbonas monohydricus)
  Pomožne snovi: glicerol, prečiščena voda

  VSEBINA
  10 ml

   

  Navodila [doc]

  Zadnji ogledani artikli
   Galex bel

   Podatki

    

   Kontakt

   Galex d.o.o.
   Tišinska ulica 29G
   9000 Murska Sobota

     02 5213510

   Novice

    
    
   InMaster shop 2017 ©