Piškotki
Naša spletna stran uporablja nekatere piškotke, ki so nujni za delovanje naše strani. Več o piškotkih na naši strani si lahko preberete TUKAJ
S klikom se strinjate z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Galex zelen
Galex zelen

Izberi filtre
Zadnji ogledani artikli
  Hemorogal krema 50 ml
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: cca. 2 - 10 dni
  Dostava: 5,00 €
  Način plačila: po povzetju, po predračunu...
  Garancija: Ni garancije

  Hemorogal krema 50 ml

  611099-SL-1
  Opis

  Izdelek HEMOROGAL krema za težave pri zunanjih hemoroidih je medicinski pripomoček, označen z oznako SkladnoSPredpisiEU, s čimer proizvajalec Galex d.o.o. jamči, da je izdelek proizveden v skladu z vsemi predpisi, ki jih EU določa za medicinske pripomočke.

  Krema je namenjena podporni terapiji in kot pomoč pri zdravljenju hemoroidov. S tankim nanosom kreme se vzpostavi fizična bariera z zunanjimi dejavniki okolja, ki lahko iritirajo hemoroide in s tem povzročajo srbečico in otekanje, ki ga spremlja bolečina. Vsebuje edinstveno kombinacijo ekstraktov treh zdravilnih zelišč, ki delujejo blago antiseptično, protivnetno in vazokonstriktno. Hemorogal pomaga preprečevati nastanek in ponavljanje simptomov kot so srbečica, otekanje in bolečina, ki spremljajo zunanje hemoroide.

  Krema Hemorogal nudi takojšen blagodejni učinek, spodbuja sposobnost obnavljanja obolelega predela, vlaži in neguje kožo.

  Pred uporabo medicinskega pripomočka Hemorogal krema natančno preberite to navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke.

  Navodilo za uporabo

  Zadnji ogledani artikli
   Galex bel

   Podatki

    

   Kontakt

   Galex d.o.o.
   Tišinska ulica 29G
   9000 Murska Sobota

     02 5213510

   Novice

    
    
   InMaster shop 2017 ©